Ne ile yemek istediğinize siz karar verin. Çünkü her şeye yakışıyor. Et yemeğinin, tavuk haşlamanın, balık ızgaranın yanına...
Malzemeler:
Patates
Soğan
Sarımsak
Kırmızı biber
Karabiber,kimyon,kekik,tuz
Yapılışı:
Dilediğiniz gibi çeşitleri artırabilirsiniz. Baharatları çeşitlendirebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken kesinlikle yağ ilave etmeyin. Ederseniz kızarıyor. Etmezseniz kendi suyunda pişiyor.
Dilediğiniz gibi doğradığınız malzemeleri yağlı fırın kağıdına yerleştiriyoruz.
Yağlı fırın kağıdını ortadan ikiye bölüni böldüğünüz kısma malzemeleri yerleştirin. Yağlı kağıda zarf şekli vereceğiz. Resimlerle nasıl katlayacağınızı anlatmaya çalışayım.
170 derecede patatesler yumuşayana kadar pişirilir.
Afiyetler olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder